Steely Dan - The Very Best Of Steely Dan

Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Η εξαφάνιση του Franz

Η ιστορία αυτή ειναι πέρα για πέρα αληθινή, που εκτός απο το αστείο της υποθέσεως, δείχνει καθαρά την αγάπη και το ενδιαφέρον των ανθρωπων που εχουμε γνωρισει μέσω του διαδικτύου, ακόμα και αν δεν τους εχουμε ζησει απο κοντά και τους εχουμε δει λίγο ή και καθόλου. Αλλά η ζεστασιά αυτή μπορεί και διασχίζει τα ηλεκτρονικά κυκλωματα, τους servers και τις ip διευθυνσεις και ακουμπαει τις καρδιές μας. 

Και δεν υπαρχει ζυγαριά να μετρήσουμε πόσα κιλά αγάπη εχουμε ο ένας για τον άλλον, ειναι το ίδιο για όλους. Μπορεί κάποιος να εχει αδυναμία σε εναν απο μας, αλλά δεν αλλάζει αυτό τίποτα, εξ'αλλου πολλες φορές γινεται το ίδιο με τα ίδια τα παιδια μας που ομως αγαπαμε εξ'ισου.  

Οι (γραπτές) συνομιλίες ειναι αυτούσιες, τα σχόλια όμως είναι δικά μου.

Λίγα λόγια για εισαγωγή.

Kleinrust
Ο Franz ειναι ένας Αυστριακός που ζεί μόνος του σε μία μικρή πόλη της Αυστρίας, την Kleinrust, 80 χιλιόμετρα απο την Βιέννη, και 35 χιλιομετρα από μια άλλη μικρης όλη της Αυστριας, την Melk. (5.500 κατοικοι) και είναι επίσης είναι μέλος του KPÖ, το κομμουνιστικο κόμμα της Österreich (Αυστρίας)

Το διαφορετικό που έχει από τους άλλους Αυστριακούς, είναι οτι όχι μόνο αγαπάει πολυ την Ελλάδα και τους κατοίκους της, αλλά εμαθε μόνος του Ελληνικά για να μπορει να διαβαζει Ελύτη στα ελληνικά και όχι σε μεταφράσεις.

Ο Franz - Φραγκισκος στα Ελληνικά- εχει και αυτός, όπως οι περισσότεροι, ένα λογαριασμό στο facebook και ειναι μέλος μιάς ομαδας, την Ωχ!, για την οποία εχω γραψει σε άλλο post (http://christodoulosl.blogspot.ie/2013/08/h-omada-wx.html). Μας μιλάει καθημερινά, είτε με το laptop του είτε με το κινητό του. Και μας λέει, όπως και εμεις, αν εχει κανενα νέο, το οποίο αυτό νέο μπορει να είναι και τι καιρό κανει στο χωριο του, το Kleinrust (δεν το ξεχνάμε αυτό). Εχει κι'αυτος ορισμένες αδυναμίες, και που μάλλον της λέει (της αδυναμίας) πιο πολλά από άλλους, και το προγραμα του για τις μια-δυό μέρες. 

Μέρος 1. (Εξαφάνιση)
Η ιστορία διαδραματίζεται μία Κυριακή.
Μιλανε η Αυρα και η Ειρήνη (η οποία λεει τις μέρες με την αρχαία τους ονομασία. Η Κυριακή λέγεται Απολλωνία)

Ειρήνη: Καλη Απολλωνια για ολους μας.
Αύρα: καλη και ομορφη να ναι !!!
Ειρήνη: καλως την Αύρα μου
Αύρα: ξεκουραστηκες ρηνιω;
Ειρήνη: οχι Αύρα μου. (και διάφορα bla bla bla...)
Ειρήνη: εσυ ?
Αύρα: καλα ειμαι .. δεν εχω τρεξιματα τωρα... χαζευω και δουλειες στο σπιτι..  ειδες πουθενα τον φραγκισκο; χαθηκε απο χθες το πρωι.. ελπιζω να ναι καλα! (οταν λέει "το είδα" εννοεί "τον είδα στο facebook". Πράγματι ο Franz δεν ειχε κανει εμφάνιση στην ομάδα)
Ειρήνη: οχι δεν τονν ειδα καθολου.χθες μονο το βραδυ καθησα εδω....τον απηγαγε καμια σειρηνα ? (Τωρα τελευταία ο Franz μιλάει και με άλλες κυρίες στο facebook, που ορισμένοι θεωρουν οτι τον εχουν μαγευσει οι σειρήνες) 
Αύρα: μακαρι !! αρκει να ειναι καλα!!
Ειρήνη: θα ειναι...σε λιγο θα φανει και εδω.
Αύρα: σπανιο βραδυ να μη κανει αναρτησεις.. θα δουμε .. εκτος και ειχε ωραιες δουλειες 
Ειρήνη: μηπως ηταν στο κομμα ? (KPÖ)
Αύρα: ..μπορει .. αλλα το βραδυ παντα κατι βαζει 
Ειρήνη: μμμ πολυ υποπτο ειναι αυτο χαχαχαχαχ (χαχαχαχαχ = γελάκια)
Αύρα: μαλλον ....
Ειρήνη: θα τον ανακρινουμε οταν εμφανιστει.
Αύρα: ναι (γελακια)
Ειρήνη: ξεκιναω καθαριοτητα....... (δεν μας λεει τιποτα καινουργιο, η Ειρήνη καθαριζει ακόμα και τα καθαρά μερη τους σπιτιού, συνεχίζει στα μπαλκόνια, τις σκάλες, αποθήκες, αυτοκινητα, την εκκλησία του χωριού και ξαναρχιζει απο την  αρχή)
Αποστόλης: καλημέρα σς όλους σας ! (ξυπνησε κι'αυτός)
Αλέκα: καλημερα!!!!!!!!! (να την και η Αλέκα)
Αλέκα: πραγματι ο φραντζ εχει να φανει απο χθες το πρωι.να πηγε καμμια εκδρομουλα???
Αύρα: τον εβαλα στους στενους φιλους .. να δω αν εχει κανει κατι ..και πριν 1 ωρα εγινε φιλος με μια.. του εγραψα σε μηνυμα αν ειναι καλα.. αλλα δεν το ανοιξε..  αλλα και σε εκδρομες ειναι εδω.. με το κινητο!! (Η Αύρα κάνει "σωστές" σκέψεις, κατασκοπευτικές μέν αλλά σωστές)
Ειρήνη: να του παρουμε ενα τηλεφωνο.....
Αύρα: θα παρω..
Ειρήνη: παρε και μαλωσε τον
Αύρα: ανυσυχω !!!! το χει κλειστο ! με τον αυτοματο .. του αφησα μηνυμα ..
Ειρήνη: περιεργο
Αύρα: τι να κανουμε τωρα;;
Ειρήνη: δεν ξερω......τι αλλο μπορουμε να κανουμε ?    
Ειρήνη: σταθερο δεν εχει ???    
Ειρήνη: μαλλον καπου θα ξεχαστηκε.σε λιγο θα φανει.δεν ειπε οτι θα παει καπου ?  (Η Ειρήνη δεν εχει παει για καθαρισμα και σκεφτεται κι'αυτή μαζί με την Αύρα)  
Αύρα: δεν ξερω..    
Ειρήνη: ας περιμενουμε λιγο...δεν ξερω τι αλλο να κανουμε    
Αύρα: ..ανησυχω γιατι ειναι μονος του.. μακαρι να ναι καπου και να περναει καλα.. (το "ειναι μόνος του" είναι επειδή μένει μόνος του στο σπίτι)
Ειρήνη: και εγω ανησυχω Αύρα.μακαρι να τον εχει ξελογιασει μια ομορφη
Ειρήνη: ας περιμενουμε λιγο.αλλιως να παρουμε την αστυνομια ? (έπεσε η ιδέα για την αστυνομία. Βέβαια η αστυνομίες, καθε χώρας, αρχιζουν ερευνες για εξαφανισμένο μετά απο - συνηθως- 48 ώρες.)
Αύρα: μακαρι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειρήνη: εδω θα ειμαι και θα βλεπω..... (εννοεί οτι θα αρχίσει το καθάρισμα αλλά θα ριχνει και καμμιά ματιά στο laptop. Εγω αυτό δεν το καταλαβαίνω, αν εχει παει να καθαρισει την εκκλησία, δεν θα βλεπει το laptop, αν βλεπει το laptop, δεν θα καθαρισει εκει που ειναι το laptop.) 
Αύρα: δεν ξερω αγγλικα .. μενει σε χωριο 10χμ. απο την πιο κοντινη πολη ... (αυτό δεν το ήξερα) ισως λεει που στις πληροφοριες του .. φοβαμαι.. 
Αλέκα: ναι ρε γμτ,,κι εγω ανησυχω τωρα,,,, 
Αλέκα: ξερω εγω αγγλικα,,με ποιον να μιλησω???? (σωστή η ερώτηση. Να μιλησουμε ναι, αλλά με ποιον?)
Αύρα: ..θα βρω απο το προφιλ του .. που θυμαμαι μια φιλη του κι ενα φιλο του  θα ψαξω..
Ειρήνη: ψαξε.....
Ειρήνη: θα ρωτησειες τους φιλους του ?
Αλέκα: Mελκ,,λεγεται το χωριο που μενει,,το βρηκα στο γκουκλ,,στις πληροφοριες του (εδω εγινε ενα λαθάκι, το Kleinrust ειναι 35 χιλιομετρα απο το Μελκ)
Αλέκα: Αύρα,,πες μου εναν φιλο του,,να ρωτησω,,
Αύρα: μπραβοοοοοοοοοο βρες την τοπικη αστυνομια !!!! (αστυνομία του Μελκ δηλαδή)
Αλέκα: ξερει κι η Κατερινα γερμανικα (η κόρη της Αλέκας, να μιλήσει για τους αστυνομικούς)
Αύρα: την αστυνομια καλυτερα !!! οι φιλοι του δεν ειναι στην ιδια πολη !!!!
Αλέκα: βρηκα το τηλ. της αστυνομιας,,να παρω??μηπως δεν πρεπει και μας βρισει ο φραντζ??? (η Αλέκα, το σκεφτεται το λιγάκι, να πει ο Franz οτι δεν εμφανιστηκε λιγάκι και τρεχαμε την αστυνομίες?)
Αύρα: λειπει πανω απο 12 ωρες ...
Αύρα: και δεν το εκανε ποτε και ειναι μονος του .. (Η Αύρα ξέρει οτι ο Franz λεει παντα, ή τελος πάντων σ'αυτην, τι κανει ή τι θα κανει)
Ειρήνη: na παρουμε ....γιατι να λειπει τοσες ωρες (δεν ξερω αν εχει αρχισει το καθάρισμα ή οχι)
Αύρα: ..και το κινητο ειναι κλειστο
Αλέκα: πηρα το αστυνομικο τμημα εκει,,μου ειπαν θα ψαξουν,,τα αγγλικα τους δεν ηταν τοσο καλα,,θα ξαναπαρω,,,θα ξυπνησω την κατερινα να μιλησει μαζι τους (Η Αλέκα τα κανόνισε σε χρόνο dt, βρηκε την πόλη του Franz, την Melk, βρηκε το τηλεφωνο της αστυνομιας στην Melk, και μάλιστα τους πηρε και τηλεφωνο. Εγω αναρωτιεμαι, εαν ο αστυνομικός έκανε πλάκα στην Αλέκα ή δεν καταλαβε τι ρωτουσε η Αλέκα)
Αλέκα: θα περιμενουμε λιγο,,,
Αύρα: ..ξαναπηρα τηλεφωνο .. τιποτα ..
Αλέκα: ναι,,κι εγω παιρνω,,κτυπαει,,δεν το σηκωνει,,,
Αύρα: του αφησα μηνυμα στον αυτοματο ...
Αλέκα: βρηκα και τηλ του νοσοκομειου του μελκ,,που ειχε νοσηλευτει παλιοτερα,,να παρω??? (πλάκα πλάκα, η Αλέκα και η Αυρα κανουν σωστες σκεψεις με τις πληροφορίες που εχουν)
Αύρα: παρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αύρα: φοβαμαι πως ειναι μονος στο σπιτι ... ποιος θα τον πηγαινε στο νοσοκομειο;;;;;;;;
Αλέκα: τι να κανουμε ρε γμτ???
Αλέκα: να παρω το προξενειο μας στην αυστρια??μηπως να παρουν την αστυνομια,,που μιλανε και αυστριακα??? (εδω ειμαστε λίγο φάουλ, τα Ελληνικά προξενεία μπορουν να κανουν κατι μόνο για Ελληνες πολίτες, και ο Franz δεν ειναι Ελληνας πολίτης)
Ειρήνη: ax ανησυχω πολυ πλεον (μπουρ-μπουρ-μπουρ τόση ώρα, σωστά αρχιζει η Ειρήνη, που δεν μας ειπε τι εγινε με το καθάρισμα)
Αύρα: ναι !!! καλη ιδεα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (...για το προξενειο)
Αλέκα: πηρα ρε γμτ,,δεν το σηκωνουν,,ειναι και κυριακη,,, (Φανταστειτε φάση, να απαντουσανε στην πρεσβεια, θα ελεγε οτι ελεγε η Αλεκα, θα της λεγατε οτι δεν μπορουν να παρεμβουν στην δουλεια της αυστριακης αστυνομίας και δεν μπορουν να κανουν τιποτα γιατι ο Franz δεν ειναι Ελληνας πολιτης και δεν ειναι σοβαρά πραγματα αυτά, θα τα επαιρνε η Αλεκα στο κρανίο, θα τους εχεζε, θα την εχεζαν κι'αυτην απο την πρεσβεια, θα ετοιμαζοτανε το ΠΑΜΕ και το ΠΑΜΕ Αυστριας και θα ειχαμε Ελληνοαυστριακο επεισόδιο)
Ειρήνη: ετσι και εμφανιστε ξαφνικα θα τον μαλωσω πολυ...... (και το καθαρισμα???)
Αύρα: την αστυνομια στο χωριο .. ανησυχω ολο και περισσοτερο
Αποστόλης: εγώ λέω οτι με ολη αυτη τη φασαρία που κάνατε φοβήθηκε και κρυβεται.... (λογική η σκέψη)
Αύρα: Αποστολε, σκεψου κατι ..
Ειρήνη: δεν φοβαται αυτος....εκτος αν εκανε ολονυκτιο σεξ και τωρα ξεκουραζετε (αυτο ειναι πλάκα που ειχαμε κανει με την Ράνια)
Αποστόλης: δεν ξέρω τις συνηθειές του για να πω εαν είναι φυσικη αυτη η απουσια η οχι Αύρα. τον ειδα στο φβ χθες
Αύρα: ολοι μας απο χθες το πρωι .. δεν το χει ξανακανει ..
Αλέκα: περιμενετε,,μιλαω με την αστυνομια,,μου βρηκαν εναν που μιλαει αγγλικα
Ειρήνη: Αύρα στειλε μου σε μηνυμα το τηλφ του φρανς να παιρνω και εγω
Αλέκα: εξηγησα στους αστυνομικους,,εδωσα και το κινητο του,,μου ειπαν στο μελκ,,δεν εχουν Franz Holzer,,τους ειπα,,να κοιταξουν σ ενα χωριο εκει κοντα,,τους εδωσα κινητο,,θα ψαξουν μου ειπαν ,,και να τους παρω παλι,,το απογευμα,,ηθελαν οδο,,αλλα δεν ηξερα,,, (σωστά λεγανε οτι δεν ξερουν κανενα Franz Holzer εκει, γιατι απλά δεν υπαρχει Franz Holzer στην Melk. Τι ειναι η Melk, 5.500 ανθρωπους εχει, σιγά την τεράστια πόλη, γνωριζει ο ένας τον άλλο)
Ειρήνη: υπομονη.....θα δουμε
Αλέκα: αν δεν μαθουμε το απογευμα,,θα παρω το προξενειο μας αυριο,,, (ευτυχως που δεν χρειαστηκε να το παρει τηλεφωνο την άλλη μέρα...θα ειχαμε και άλλα να γραψουμε)
Αλέκα: το μονο,,αν τον ψαξουν απο εκεινο το μαγαζακι που δουλευει,,αλλα πως θα ξερουμε εμεις??δεν τους ξερουμε ουτε αυτους,,,
Αύρα: ειναι οργανισμος που βοηθαει πρωην αλκοολικους
Αύρα: πουλαει τα πραγματα που φτιαχνουν
Ειρήνη: αν δεν φανει μεχρι αυριο...δεν ειναι καλο
Αλέκα: κι ο γιωργος μου λεει,,ειναι ανησυχητικο,,να χτυπαει το κινητο του,,και να μην το σηκωνει,,,,, (Ο Γιωργος, ο αντρας της Αλέκας, ο μόνος λογικός απ'ολους μας)
Ειρήνη: εδω θα ειμαστε και περιμενουμε......
Αύρα: ..αργα θα ειναι αυριο .. φοβαμαι πως ειναι στο σπιτι και δεν ειναι καλα  Αλέκα ναι,,αλλα τι αλλο μπορουμε να κανουμε ρε Αύρα???
Ειρήνη: απο εδω τιποτε αλλο...
Αύρα: ..η αστυνομια να γινοτανε να παει σπιτι του ...
Ειρήνη: ναι γιατι δεν παει ? (ελα ντέ...)
Χριστόδουλος: εεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!! ηρεμηστε!!!!!!!!! να φωναξουμε την ιντερπόλ!
ο ανθρωπος πηγε εκδρομή και ξεχασε το κινητό του, ή δεν εχε σημα εκει που ειναι ή ξεχασε τον φορτιστη του ή κανει αποτοξινωση απο φβ κλπ ή βρηκε γκομενα και ασχολειται με άλλα πράγματα !!! 
κουλαρετε για λιγο, ασε να περασει και η σημερινη ημερα και αυριο βλεπουμε. 
γιατι το μυαλό σας παει στο κακό τελος παντων?? τι μανία ειναι αυτη με σας!!! 
ασχολειται με αιθερια πλάσματα που του πανε πρωινο στο κρεβατι και δεν ο franz δεν ασχολειται με άλλο κόσμο στην γή. ενταξει????
κουλαρετε !!!!!!!! (εγω τώρα σηκωθηκα, ανοιξα το laptop και ειδα αυτα που γινόντουσαν. Σκεφτηκα οτι δεν ψαξουν για τιποτα οι αστυνομικοί πριν τις 48 ωρες, και το πιο λογικό ηταν να σκεφτουμε οτι υπαρχει ενας απλός λόγος που δεν απανταει ο Franz στο κινητό του)
Ειρήνη: Κρις μην ξεχνας οτι μας λεει οταν παει καπου
Αλέκα: το κινητο χτυπαει,,κρις,,και δεν το σηκωνει,,και δεν το ξεχναει  ποτε,,η αστυνομια μου ειπε θα ψαξει Αύρα,,τους ειπα να πανε σπιτι του,,ηθελαν οδο,,αλλα δεν ηξερα και μου ειπαν θα ψαξουν,,αν δεν ειναι σαν τους δικους μας,,μπορει να ψαξουν,,θα δουμε,,, (2η φορά που παιρνει την αστυνομία)
Αλέκα: τους πηρα παλι,,θυμηθηκα το νοσοκομειο του μελκ που ειχε νοσηλευθει,,ειπα στους μπατσους,,να ψαξουν εκει τα αρχεια,,να βρουν διευθυνση.... (3η φορά)
Ειρήνη: θα σε ενημερωσουν Αλεκα αν ψαξουν και δεν τον βρουν ?
Αλέκα: μολις τωρα μιλησα μαζι τους,,μου ειπαν ειναι οκ ο φραντζ και να του τηλεφωνησω,,τους ειπα οτι δεν απανταει και μου το εκλεισαν,,δεν μπορω να καταλαβω,,,,, (4η φορά, και αναρωτιεται η Αλέκα γιατι της το κλεινουν)
Ειρήνη: ξαναπαρε τους (τι την νοιαζει την Ειρήνη, δεν θα βρισουν αυτην)
Αλέκα: μπορει να μην εδωσαν και σημασια??μπορει να μην το σηκωνει ο φραντζ?? δεν ξερω τι να υποθεσω,,,
Ειρήνη: τι θα πει τοε ειναι οκ ο φραντζ
Ειρήνη: μηπως θυμωσε ο φραντζ και δεν το σηκωνει ?
Αλέκα: τι να ξαναπαρω ρε ειρηνη,,ολοι οι μπατσοι ιδιοι ειναι παντου,,με το ζορι μου μιλησανε,,επειδη τους εχω παρει 10 τηλεφωνα,, (Καταπληκτικό, ισως το καλυτερο στην ιστορία αυτή, τους πηρε 10 τηλεφωνα και φταινε και οι μπατσοι απο πανω !!)
Αλέκα: τι??και με μενα θα θυμωσε???
Αποστόλης : ξαναπάρε τους κι πες τους οτι εαν δεν συμμορφωθουν θα πάρεις την μέρκελ..... (και ένας άλλος που δεν το πηρε στα σοβαρά. Η αληθεια ειναι οτι τα γυναικεια μυαλά το είδαν πιο "μητρικά" το θεμα, ενω εγω και ο Αποστόλης το πηραμε στην πλάκα 
Ειρήνη: ξερω και εγω..ουτεκαι εγω οταν πηρα το σηκωσε
Ειρήνη: ας περιμενουμε τοτε..τι να πω.
Αποστόλης : εγω πάντως δεν θα ασχολομουν με τσιράκια.... στην μερκελ κατευθεία.... να κάνει κανένα ανσλους να πάει να τον βρεί (τον χαβά του αυτός...)
Αλέκα: ναι καλα αποστολη κανε πλακα,,αν εχει παθει κατι??? εγω ανησυχω,,,, (...και τα ακουσε απο την Αλέκα)
Αύρα: ουτε με μενα ειναι θυμωμενος .. μια χαρα φιλοι ειμαστε ..
Αποστόλης : ανησυχησε εσυ... δωσε μου το κινητο του να τον πάρω. (ασε, σκεφτεται, να αφήσω την πλάκα, αυτες εχουν ανησυχησει) 
 Αλέκα: στο εγραψα,διπλα (διπλα = σε προσωπικό μηνυμα)
Αποστόλης: οκ
Αποστόλης : τού άφησα μηνυμα στο κινητό
Χριστόδουλος: Αλεκα, οι μπατσοι με το ζόρι σου μιλησανε γιατι το καταλαβανε και θα κανουν την δουλεια τους. δεν χρειαζεται να τους πρηζεις καθε λιγο και λιγακι, δεν ειναι ελλαδα εκει. (...ειπα εγω ο εξυπνος. Εννοούσα ομως να σταματήσουν να ανησυχουν, και οτι γινει, θα μας ειδοποιήσει η αστυνομία, εξ'άλλου δεν μπορουσαμε να κανουμε και τιποτα άλλο απο εδω)
Αλέκα: ναι,,του εχουμε αφησει ολοι,,,αλλα δεν βλεπω να παιρνει,,,(ε ναι! εφ'οσον εχει κλειστό το τηλεφωνο, οσα μηνυματα και να αφήσετε δεν θα τα ακούει) 
Χριστόδουλος: και'γω του εχω στείλει email, οχι facebook . (ναι, σε email γιατι σκεφτηκα οτι μπορει να εχει προβλημα ο λογαριασμος του στο facebook)
Αλέκα: μακαρι κρις,,ναναι οπως τα λες,,αλλα παιρνω για να μου πουν,,πως θα μαθουμε???
Αύρα: ..απο το πρωι του εχω αφησει 2 .. και παιρνω συνεχεια ..
Χριστόδουλος: το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε. 
κατσε να δουμε τι θα πας πει οταν γυρισει, υπαρχει καποιος λόγος, και να γελαμε .... (το πιστευα αυτό, οτι θα γελαμε)
Αύρα: οσο περναει η ωρα .. τοσο πιο πολυ ανησυχω...
Χριστόδουλος: συντροφισσα, ηρεμησε!!!! απο αυριο θα ανησυχεις! κουλαρισε ...
Αύρα: δεν το εκανε ποτε να χαθει ετσι ..
Χριστόδουλος: το βρηκα!!!! θα ειναι στο κομμα και εκει δεν επιτρεπονται κινητά και facebool!! ολα τα κομματα ιδια θα ειναι...γι'αυτο κι'εγω, στο κομμα μου θα επιτρεπω τα κινητά και το facebook (εχω αρχίσει την πλάκα, δεν ανησυχώ, καποιος λογος θα υπαρχει, οχι οτι εχει παρει εγκεφαλικό και ειναι μόνος του στο σπίτι) 
Χριστόδουλος: ε ρε γελιο που θα κανω αν ειναι αυτος ο λογος!!! μιλάμε για πολυυυυυυ γέλιο
Αύρα: ..μακαρι .. αλλα δεν ειναι .. και με γυναικα να τανε .. θα το ανοιγε σημερα .. (αυτο δεν το κατάλαβα αλλά δεν ρωτησα. Θα ελεγε δηλαδη ο Franz, "Μην με ψαχνετε, να ειμαι 'απο αυτο' με γυναικα"?)
Χριστόδουλος: που τα ξερεις ολα αυτα συντροφισσα? ξερεις το προγραμμα του κκ αυστριας?
Χριστόδουλος: εγω αν ημουνε με γυναικα δεν θα σηκωνα το κινητο μου. .... δεν πατε καλά .... φευγω, αργοτερα παλι
Αύρα: ουτε το κκε δεν τα κανει αυτα ... μακαρι να ναι με γυναικα .. αλλα στο χωριο δεν εχει φιλους να τον αναζητησουν...


Μέρος 2. (Επανεμφάνιση)
Αύρα: βρεθηκεεεεεεεεεεε στην γερμανια ειναι !!! γυριζει αποψε !! ειναι καλα !! (Το εννουσε η Αυρα, ακουστηκε η ανακουφιση της, ποιος ξερει τι ειχε βάλει στο μυαλό της)
Χριστόδουλος: ειδατε? καλά ελεγε ο Αποστολης να καλεσαε την Μερκελ, θα εβαζε αυτη τιυς γερμανους αστυνομικους να ψαχνουν !!!! (τώρα πηραμε μπρός για πλάκες...)
Αύρα: χαχαχαχααχ !!! ας ειναι καλα .. κι οπου να ναι ..!!
Αποστόλης: εγω πάντως εάν λειψω μία εβδομάδα δεν θέλω τηλεφωνηματα.... να το ξακαθαρισουμε από τώρα !!!
Αύρα: ..το ξεκαθαριζουμε (γελακια)
Χριστόδουλος: ..ουτε να βαλετε την Νικολουδη να τον βρητε
Αποστόλης: ποια είναι αυτή; (αυτή που βρίσκει κόσμο, ακόμα και αυτούς που θέλουν να χαθούν επίτηδες, εχει γίνει μια φορά αυτό)
Αλέκα: μπραβοοο,,πηρα την Μερκελ αλλα δεν περιμενα οτι θα με εξυπηρετησει
Αλέκα: (γελακια)
Χριστόδουλος: Αλεκαααααα, παρε τους αυστριακους μπατσους και πες τους οτι ο γερμανοί μπατσοι ειναι καλυτεροι απο αυτους γιατι τον βρηκανε ... χαχαχαχα
Αλέκα: εσυ ρε αποστολη εχεις να σε ψαξουν
Χριστόδουλος: θα πω στον Franz να το ξανακανει αλλά να παει απο την άλλη πλευρά, στην Oυγγαρία, να δουμε αν οι Ουγγροι μπατσοι ειναι καλυτεροι απο τους Aυστριακους (γελούσα μόνος μου και έλεγα ότι μου ερχόνταν στο κεφάλι)
Αλέκα: αλλα ο Γιωργος λεει οτι ειμαστε κολημμενοι με το φβ και δεν θ αντεξεις να μην μπεις μια εβδομαδα,,Αποστολη.τωρα ειμαστε στην θαλασα και γελαει.αρα ρε παιδια καλα μου ειπαν οι μπατσοι οτι ειναι καλα στην υγεια του.χαχα θα τον εψαξαν. (με τίποτα! τι να ψαξανε; στην Γερμανία; Αυτοί το είπαν για να ξεφορτωθούν την Αλέκα που δεν σταματουσε να τους παιρνει τηλεφωνο)
Αλέκα: καλα Αύρα να του πεις να παει να γ-----ι,,μας κοψοχολιασε.αλλη φορα να ενημερωνει (πηρε μπρος και η Αλέκα)
Αλέκα: ασε που σκεφτομαι να του στειλω και τον λογαριασμο για τα τηλεφωνα,,,(γελάκια)
Αύρα: που τον εψαξαν; αφου ειναι στη γερμανια ;; εχει πατερα και αδελφη εκει και συγγενεις .. μαλλον ειναι σ αυτους
Αλέκα: εσυ πως εμαθες οτι βρεθηκε.οι μπατσοι που πηρα θα εψαξαν και θα ειδαν οτι ταξιδεψε.ελεγχονται ολα τωρα.εσελον σεγκεν. (Σερλοκ Χολμς!)
Αλέκα: παω να κανω την βουτια μου ησυχη γμτ.
Αλέκα: και μετα θαπιω και το ουζακι μου με τον γιωργο.
Χριστόδουλος: (Παρα πολλά γέλια)
Αύρα: ..μου απαντησε στο εδω μηνυμα μου !!!! τι γελας καλεε ;;; χαχαχααχαχα
Χριστόδουλος: Ε-ι-σ-α-ς-τ-ε Φ-ο-β-ε-ρ-ε-ς!!!!!!!!! δεν μου'χει μεινει αντερο απο τα γέλια!!!! (σκεφτόμουνα τους Γερμανους και τους Αυστριακούς μπατσους να ψαχναν τον Franz, σαν σε κωμωδίκα, και δεν μου ειχε μείνει αντερο απο τα γέλια)
Αύρα: ..θα του ζητησω το τηλεφωνο ενος γειτονα του !!! γελααααααα χαχαχαχααχ
Ειρήνη: πως βρεθηκε τελικα.πες τε και μενα γιατι δεν καταλαβα.
Ειρήνη: τι εγινε τελικα πως τον βρηκαν στην γερμανια
Αύρα: ..μου απαντησε στο μηνυμα που του ειχα στειλει εδω !!
Αύρα: ..ειναι καλα.. στην γερμανια και γυριζει το βραδυ !!!!
Ειρήνη: δηλαδη δεν τον βρηκε η αστυνομια ?
Αύρα: ..μπορει να τον βρηκε .. το ειπαν στην αλεκα
Ειρήνη: καλα ε αλοιμονο του να του πεις (γελάκια) αφου ειναι καλα ολα καλα.
Ειρήνη: μα αφου ειναι στην γερμανια τι βρηκαν αυτοι ? (Η Ειρήνη συνεχίζει, εχει μπερδευτει με τους Γερμανους και τους Αυστριακούς αστυνομικούς, ποιος εκανε καλά την δουλεια του) 
Αύρα: θα τον δειρουμε ολοι χαχααχαχαχαχαχ
Χριστόδουλος: (γελάκια) ασε συντροφισα, τωρα δεν χρειαζεται γειτονας, τωρα θα του ζηταει η αστυνομια να την ενημερωνει αν φευγει απο το χωριο του, για να μην περιμενουν τηλεφωνο απο τους τρελλους απο την Ελλαδα και τους σπανε τα νευρα ..... (γέλια). Θυμόμουνα τον στρατό που χρειαζοσουνα άδει)α απο τον λοχαγό για να φυγεις απο το στρατόπεδο)
Ειρήνη: (γέλια) κρις πεθανα στο γελιο
Αύρα: .. μπορει μεσω τηλεφωνου γελαααααααααααα (γέλια)
Ειρήνη: αχααχ οι κορες μου ελεγαν οτι αδικα ανησυχουμε και οτι θελει να κανει αποτοξινωση
Αύρα: ..απο μικρο κι απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια (γελάκια)

Μερος 3. Ανακούφιση
Αύρα:Φραγκισκο μας ... Φρανκι.. Φρανς.. Ερωτοκριτε .. η οπως αλλιως θελεις να σε λενε!!  πηγαινε οπου θελεις.. κανε οτι θελεις!!!! αγαπα οποια γυναικα θελεις!!! περνα καλα οπου θελεις!!αλλα αλλοιμονο σου αν εξαφανιστεις οπως σημερα!!!! η Αλεκα θα καλεσει το fbi.. κι απο μας θα φας το ξυλο της αρκουδας!!!! στο υποσχομαι !!!! (Η αληθεια ειναι οτι ο Franz εχει πολλά ονόματα. Αλλά της Αυρας η ανακουφιση φανεται ακομα και απο τον τρόπο που γραφει) 
Αλέκα: ναι,,ελεγα να τον γ----ω,,αλλα μπορει να του αρεσει,,θα σκεφτω τι θα του κανω,,(γέλια) (Δεν ξερω τι λέει η Αλέκα, αλλά εμενα θα μ'αρεσε μια τετοια εκδίκηση. Αλλά το κατάλαβε μετά και λέει να σκεφτει κάτι άλλο. Δεν ειναι σωστό ομως, λεμε, ξελεμε! Να αποφασισουμε!)
Ειρήνη: (γελακια) ωραια του τα λες Αύρα
Αύρα: ..καντο !!!! γιατι οχι (γελακια) (Αυτο παει στην εκδικηση της Αλέκας; Δεν το κατάλαβα)
Ειρήνη: αν τολμησει και το ξανακανει αλοιμονο του (...λέει η Ειρήνη που δεν εχει πει ποια τιμωρία θα του κανει. Αληθεια, με το καθαρισμα, τι απεγινε?)
Αλέκα: να θυμηθω,,να στειλω κουριερ ενα κουτι γλυκα στους μπατσους εκει,,τους μουρλανα σημερα,,,(γελάκια)!!!!!
Χριστόδουλος: Franz, να το ξανακανεις γιατί εχει πολύ γέλιο η ιστορία (αλήθεια ειναι...)
Αύρα: Αλεκα!!! αμα του αρεσει μπορει να μην ξαναεξαφανιστει (γελακια) (σωστο αυτο που λέει η Αυρα)
Αλέκα: ααα,,σκεφτηκα,,θα στειλω τον Φραντζ να τους τα παει,,(γέλια) (ο Franz ομως ζει σε άλλο χωριό. Σωστό ομως θα ηταν να πηγαινε στο τμήμα του Melk και να τυς πηγαινε γλυκάκια. Μπορει ομως να τον χωσαν μέσα για την πλάκα που παθανε με την Αλέκα)
Αύρα: ναι !!! μπακλαβαδες !!!! (γέλια)
Ειρήνη: ε τωρα μας εμαθε η αστυνομια.θα χαρει να μας ακουσει
Χριστόδουλος: ..και να βγαλει φωτογραφιες με τουης μπατσους για να ξερουμε με ποιους μιλάμε .
Αλέκα: αν το ξανακανει,,εγω παντως δεν ξαναψαχνω,,,(γελάκια) 
Αύρα: .. βρε τι επαθα !!! η αστυνομια φιλη μου (γελάκια) (Μην ξεχναμε οτι η Αυρα ΚΚΕ και δεν τα παει καλα με την αστυνομία...γενικά)
Αλέκα: (γέλια)
Αλέκα: εγω,,τι επαθα,,που τους μιλαγα κι ευγενικα,,χαχαχα
Αύρα: ..αλεκαααααααααααα τηλεφωνα των μπατσων κρατησες;;; αχρειαστοι να ναι (γελάκια)
Ειρήνη: να στειλουμε και δικες μας φωτο να μας ξερουν
......
(διάφορες κουβέντες, μπηκε και η Δεσποινα στην κουβεντα και της εξηγουν)
......
Αύρα: ..και τωρα που βρεθηκε και ειναι καλα... ας ηρεμησουμε κι ας τον αφησουμε λευτερο να κανει οτι θελει..
Ειρήνη: αφου τον δειρουμε πρωτα (γελακια)
Αύρα: ..μπα δεν νομιζω να χρειαζεται .. ειδες;; με τον Χριστοφορο συμφωνησε... δεν προκειται να ανησυχησω αλλο ...
Ειρήνη: (γελακια)ναι αλλα ειπε οτι τον νοιαζομαστε γλυκα........................
Αύρα: ..και του Χριστοφορου το κειμενο αρεσε... οχι το δικο μου !!!
Χριστόδουλος: Χριστόδουλος! οχι Χριστοφορος !!!!!!!!!!! (η Αυρα τα'χει παίξει, ήρθε και ο Franz καπάκι και εκανε Like στο δικό μου σχόλιο και όχι της Αύρας, που ξεχασε και το ονομα μου!!) 


Μέρος 4ο - Τέλος
Χριστόδουλος: και που'στε, αυτα τα "μας ελειψες", "μου λειψαμε", "μου ελειψες" κλπ ... κομμένα, για να μην εχουμε παλι τα ιδια και τρεχουμε στα αστυνομικά τμηματα ολης της επικρατειας και της ευρωπαικης ενωσης. (συνεχιζω την πλάκα, γιατι ειναι συνηθεια να λενε -διαφοροι/διαφορες- "μου ελειψες" και τέτοια)

Φραγκίσκος :  λεω και εγω! 
αλλα σας ευχαριστω απο την καρδια που με νοιαζεστε τοσο γλυκια!οπως το λεει ο κρις. μη παιρνετε την αστυνομια μετα απο μια μερ που δεν εμφανιζομαι. χαχαχα! ολες μαμαδες και παπαδες σας βλεπω! (Πρωτη κουβεντα του Franz, 9:20 το βραδυ, ενω τον ψαχναμε αοι το πρωί. ο οποίος εκανε Like στο δικό μου το σχόλιο. Τι το'θελε και αυτό?)
Ειρήνη: φρανς ετοιμασου να σε δειρουμε λιγακι (γελάκια)


Μέρος 5ο - Επίλογος
Ειρήνη: (Γυρω στις 11 το βράδυ) και ετσι ψαχνωντας τον φρανς περασαμε μια υπεροχη απολλωνια (γελάκια)
και η πειραιωτισα (η Ρανια) δεν ξερει τιποτα (γελάκια)
Αύρα: επερασαμε ομορφα (γελάκια)
Ειρήνη: αχαχαχαχαχ αντε καλε τωρα να δουμε τι θα κανουμε την αλλη κυριακη
Ειρήνη: αντε παω να ξαπλωσω...σαν να ακουσα μηνυμα του κρις (ειχα στείλει μήνυμα στην Ράνια που της έλεγα τι γέλιο έχασε)
Αύρα: κι εγω (γελάκια)
Χριστόδουλος: ακομα γελαω .......... (γελάκια).... τρεχουν τα ματια μου ... (αυτό εναι αληθεια!)
Αύρα: κι εγωωωωωωωωωωωω .. (γελάκια) λλα ολα ειναι καλα !!! ανοιγουμε γραφειο ντετεκτιβ χααχαχαχα
Χριστόδουλος: ..που να ξερανε οι αυστριακοί μπατσοι απο το χωριο του franz οτι, κυριακατικα, θα τους πλακωνανε τα τηλεφωνο απο ενα χωριο της ελλαδας, την αιγειρα, να ρωτανε αν κανουν σωστα την δουλεια τους.... (γελια)....
Αύρα: ελα, σταματα (γέλια)
Ειρήνη: (γέλια) το ζησαμε και αυτο..παραξενοι ειμαστε οι ωχιτες χχαχα
Αύρα: ωραιοι τρελλοι !!!!!!!!!!!!!!! (γελάκια)
Ειρήνη: αχαχχα γουαταρω τρελλα....αληθινη αγαπη 
Αύρα: ετσι φαινεται (γελάκια)


Τελικά, ο Franz ειχε παει στην Γερμανια χωρις να μας το πει (...) και ειχε κλεισει το κινητό του για να μην χρεωνεται roaming (τηλεφωνα ή μηνυματα απο χώρα σε χώρα που ειναι πολυ ακριβα)
Απο όλη αυτη την ιστορία, φαινεται ποιος ενδιαφεροντανε πιο πολύ, οχι μόνο με λόγια, και ποιοί κανανε πλάκα. Το μόνο που δεν μάθαμε είναι τι έγινε με το καθάρισμα της Ειρήνης....


1 σχόλιο:

Erotokritos είπε...

Σε ευχαριστώ Κρις! Είσαι απίστευτος!
Αλλα σας ευχαριστώ ολες και ολους που με νοιαζετε τοσο πολύ!
Είστε η καλύτερη «οικογένεια» που έχω!
Σας αγαπώ παρα πολύ